Produceret i
samarbejde med
   Musikredigering på PC

Både amatørmusikere og professionelle benytter i stigende grad musikredigerings-programmer på computeren. Med et musikredigerings-program kan én enkelt person nu komponere musikstykker med 10-20 instrumenter og høre der umiddelbart efter - uden overhovedet at gå i studiet.

Download satte amatørmusikeren Kasper Fischer til at komponere et nummer specielt til Download. Kasper laver musik i sin fritid ved hjælp af redigerings-programmet Cubase, men derudover ved han ikke særligt meget om computere. Efter at Kasper have mixet sit eget nummer på PC'en spillede vi det for en af Danmarks mest kendte plade-producere.

Hvis du har en Realplayer kan du se hvordan man redigerer musik på en computer og hvad produceren mente om musikken.

download
Realplayer gratis

Se indslaget her (det kræver Realplayer)

Relevante links:
www.dan98.demon.co.uk/pages/cubase.htm Hjemmeside om det meget udbredte musikredigerings-program Cubase, der var et af de første programmer til at bruge den grafiske arrangering, der senere er benyttet i en stribe andre musikredigerings-programmer.

www.soundtech.co.uk
Hjemmeside for Sound Technology, der specialiserer i distribution af professionelt audio hardware og software. På siden kan man bl.a. læse om musikredigerings-programmet Logic Audio Discovery fra emagic– et kraftigt, men let musikprogram.

www.cakewalk.com
Hjemmeside for Cakewalk – en prisbelønnet gruppe af software produkter til at optage, redigere og spille musik på computeren.

Index